Design of the day

Svart nagellack med glitter på en klassiker.

Hur länge mitt nagelintresse kommer att hålla

Jag tror att mitt nagelintresse kommer att hålla väldigt länge. För att det är väldigt roligt även om man inte gör någon design.

Något och zebra

Lite designer. Helt enkelt

Water marbeling tutorial


MNY design

Som jag skrev skulle detta lacket bli en bra basfärg och det blev det till OPI lacket save me.

MNY 10

Ett orange/beige/hudfärgat nagellack som blev välldigt snyggt. + Hel täckande på första lagret men det hade nog varigt snyggt med två. En bra färg att göra enkla designs på. - Rätt dyrt för bara 7ml.

Water marbeling

Nu har jag water marblat fyra lösnaglar. De blev välldigt snygga enligt mig. Till helgen ska jag göra det på mina naglar. Nu ska jag måla fler lösnaglar.

Ett par bloggar jag läser

Jo nu till fråga tre ett par bloggar jag läser. Här kommer tre st:
 
www.crazynails.blogg.se
 
www.lookatmynails.blogg.se
 
www.mandasnaglar.blogg.se
 
Ha en bra dag.

Hur förvarar jag mina nagellack

 
 
Jo nu kommer frågan hur jag förvarar alla jag förvarar de i en hurts från ikea.

New + nails

Ja idag har jag skaffat lite saker plus designat om naglarna. Blev riktigt nöjd.
Ha en trevlig kväll.

Dagens naglar

Ja här har vi dagens naglar. Blev nog nöjdast med melonen. Imorgon ska jag ska jag nog köpa ett par magellack.Då tänker man eeh... ska du köpa fler. Svar på det är ja det ska jag. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Alla mina nagellack

Ja här har vi dom. Allllllllllllllla mina nagellack. Får det till 82!!!!!!!!!!!! Oj så många!!!!!!!!! Ser nästan inte ut så.

10 dagar

Jahop. Nu kommer 10 dagars schemat har fixat tio frågor så nu får ni höra de:
 
1. Alla mina nagellack.
2. Hur jag förvarar alla mina nagellack.
3. Ett par nagelbloggar jag läser.
4. Hur länge tror jag att mitt nagelintresse kommer att hålla.
5. Första nageldesign.
6. Sämsta nagellack/nagellacksmärke. Efter som jag inte har kvar mitt wet n wild  nagellack.
7. Hur jag kommer på mina idéer.
8. Varför jag har en nagelblogg.
9. Vilka nagellack jag gillar.
10. Vilket nagelborttagningsmedel jag använder. 
 
Japp det var alla frågor. Ha det bra!

alla naglaaaaaaaaaaar

Här har vi alla naglar målade om mina naglar (igen) idag. Välldigt nöjd med resultastet. Lösnaglarna med bla, kiwis och en spindel. Ha en fortsatt trevlig kväll.

nagelmålnimgs........dag

I dag har jag bara latat mig (typ) Fast min kompis var hemma hos mig och vi hade nagelmålnings dag. Välldigt kul de gröna är min kompis och de andra är mina.När min kompis skulle bestämma sig för vad jag skulle måla på hennes naglar så blev hon genast ``kär`` i mitt china glaze lack och en söt pingvin lösnagel jag målat för ganska länge sedan. Så vi gjorde båda på ett lite roligt sätt. Sedan var det dags för min kompis att måla mina naglar då sa jag: du får måla precis vad du vill. Då blev hon fundersam och börgade granska mina lösnaglar (annvänder alldrig målar bar på) och så hittade hon flera hom ville prova sedan så gjorde hon det. När det var dags att måla andra handen så fick hon upp ögonen för mina ``doppade`` naglar och börgade måla på ringfingret men hon blev inte riltigt nöjd och sa att jag kunde göra resten av naglarna. Men om jag ska vara ärlig så är jag välldigt stolt över min kompis för detta är nog första gången hon gör en riktigt complicerad nagel design. Efter naglarna var färdig målade kännde vi för att måla ännu fler naglar men efter som vi inte hade några fler naglar börgade vi måla på lösnaglar och innviga min nagelhjul. imorgon kommer alla lösnaglar mm. vi målade igår. Nu hoppas jag att ni har en fortsatt trevlig kväll. hejdå!

all my nails

sådär nu är alla klor målade i flera olika färger och mönster. om ni vill ha tutorial så är det bara att komentera.

holografiskt

 
 
köpte mitt första holo lack idag på maxi riktigt bra köp. här får ni en bild på mitt lillfinger. imorgon kommer en massa designer så ni har något att vänta på.

Frågestund svar

Anonym: kan du inte ha en veckas frågor efter som det blev fel sist?
 
Svar: jo visst kan jag det. 
 
Anonym: 1 vart köper du dina nagellack 
               2 ska åka tillGrekland snart kan du berätta hur priserna är
               3 varför tycker du om att måla naglarn
 
Svar: 1 Jag köper mina nagellack på bland annat Gekås, Åhléns, Amazon och Ica Maxi. 
         2 Priserna i Grekland på nagellack är bra. Nagellacken jag köpte kostade 25 kr styck.
          3 Jag tycker om att måla naglarna för att att......... Jag vet inte, det är bara så kul. 
 
Molly: hej jag har två frågor 1 varför har du en nagelblogg 2 hur kommer du på dina idéer 
 
Svar: om det är okej med dig så använder jag frågorna till en veckas frågorna som den här gången blir ett tio dagars schema. 
 
Sara: villka bloggar följer du?
 
Svar: ja du det var en bra fråga det är några stycken det svar jag nog på i tio dagars shemat. 
 
Fifi: vilket är ditt fulaste nagellack?
 
Svar: faktiskt har jag inget inget fulaste jag köper bara sånna jag gillar. 
 
Kitty: min fråga är villka nagellack gillar du allmänt lixom. 
 
Svar: till tio dagars schemat om det är ok
 
Lizzy: hur mycket kostade isa Dora lacket. 
 
Svar: 39kr tror jag
 
Bananen: villka nagellack hade du i franken lacket. 
 
Svar: alla blåa nagellack jag har typ
 
Hilda: hur förvarar du dina nagellack?
 
Svar:  det får du veta i tio dagars schemat. 
 
Simpisen: hej jag skulle villja veta vad swatcha är?
 
Svar: Swatcha är när man målar naglellacket antingen på sina egna naglar eller på låtsasnagar, för att kunna visa hur det ser ut. Fast från början betyder det egentligen provbit, som man kan få exempelvis i tygaffären.

landat

jepp nu har jag landat (länge sedan ligger lite efter) är så trött som attan så det blir en kul bild på en katt:

När jag tittar ser det ut typ så här

Vill bara visa er en snygg bild av våran balkong utsikt innan jag hoppar i poolen:


Halv swatch

Jepp idag swatchade jag mitt nya neon gula nagellack fast inte på hela nageln. + så fantastiskt snygg neon färg. ( bilden ger ingen rättvisa alls ) även detta lack bra och heltäckande använde ett lager. - torkar långsamt med stort L.


I painted nails tonight

Jepp idag swatshade jag mitt nya vita lack. + bra ock heltäckande behövdes bara två lager. Snygg vit och inte sådär ful som vissa kan vara. - torkar låååååångsamt.


Shopping, shopping och shopping

Ja här är nu allt jag köpte från vänster:
Gelé tomaten jag visade igår.
Neon gult nagellack.
Vitt nagellack.
Liten katt nyckelring.
Katt plånbok.
Kylskåps magnet Doughnut.
Kylskåps magnet toast.
Katt väska.

Yep här allt. När jag har kommit gen ska jag visa allt jag köpte och fick för hittills har jag bara visat det jag har köpt. Nu ska jag ut i poolen och bada för det är så himmla varmt.


Desperat i nöd behöver oreo

Ja det var jag för några minuter sedan men inte längre för jag åt några. Men nu ska jag fortsätta fota grejerna jag köpte igår.


Varför

Ja jag fattar inte varför bilderna blir i fel ordning men de ska vara i ordning: 2,1,4,3. Ha en fortsatt trevlig kväll. Nu en bild på våran rosa photo fixade pool:


Tomat=tomatsås

Jag är så sugen på att visa er någon sorters tomat som är gjord i typ gelé eller något liknande. Här har vi den bara att kasta på en plan yta och sen har man tomat mos:


Storstan (fast inte så stor)

Yep för ett par timmar sedan kom jag och mamma hem från dagens shopping. Så nu har jag slut på euro. Imorgon ska jag visa er allt. Nu får ni en bild på mina naglar som jag målade igår. Jag har märkt att nagellack skavs väldigt mycket i klor vatten.


Fantaaaaa

Gud vad gott fanta med gröna äpplen smak. Slänger in en bild på den när jag ändå håller på nu ska jag kika på fotbolls VM:


Shopping

Ja nu har jag shoppat ordentligt. Först köpte jag lite allt möjligt till naglarna och sedan lite kakor plus en burk med allt man behöver för att göra pocky. Här är sakerna om ni har frågor på något är det bara att kommentera:


Wi-fi

Ja jag kan visst blogga upptäckte det idag så håll utkik det blir nog lite bloggande i alla fall. Jag svarar på alla frågor när jag kommer hem så ni kan ställa fler frågor. Men nu en söt bild på en liten katt unge som gick förbi här:


Nytt + oj

Ja jag ska börja med ojet jag har helt glömt att jag åker till Grekland imorgon så det kommer tyvärr inte bli några inlägg får de har nog inget internet så min resa får bli en fråge stund. Ni kan fråga vad ni vill jag svarar på allt. Nu ska jag berätta om det nya. Gick till Åhléns idag och då såg jag nagellack på rea så gå dit och sedan var det rea på H&M så jag passade på där med. När jag har kommit hem ska jag swatcha alla lack plus visa alla mina nagellack och lite bilder från Grekland och så klart vad jag köpte. Nu kommer bild på nagellacken:


Skolavslutnings naglar

Här är mina skolavslutnings naglar plus de jag målade på mamma( de rosa är mina)


So sad

Man blir så ledsen får nästan lite skolan tar slut ångest. Men det känns ändå kul med sommar lov. Men ikväll ska jag måla skolavslutnings naglar. Bjuder på en söt bild på köpet.


Oj vad klantigt

Nemen herre jösses jag har ju helt glömt bort fråga sju. Men men här kommer den. Vilket nagellack/nagellacksmärke är sämst. Svar: jag skulle nog säga wet n wild för att det finns inte så många färger och kvalitén är inte så bra. Här är mitt wet n wild lack innan jag använde burken till franken:


Before I die I'm gonna:


Franken lack

Nu är mitt första franken lack färdigt. Det blev en snygg blå glittrig färg. Om ni har några frågor om hur jag gjorde så får ni skriva en kommentar. Det är gjort av flera olika blå och glittriga. Här är det:


Art liners

Tänkte berätta vart jag har köpt mina art liners. Jo jag har fått de av mamma och hon har köpt de på amazone till ett riktigt bra pris.


Nä urs

Gud vad jag hatar söndagskvällar. Visst det kan var trevligt och mysigt men man vet lixom att man måste gå upp klockan sju nästa dag. URS! Men här kommer några söta kigurumis:


Nagellacks hylla

Nu har jag pysslat färdigt och det blev en nagellacks hylla. Om ni har några frågor om nagellacken eller hur jag gjorde så är det bara att kommentera.


Keep calm and


Fråga 6

Ja om jag ska vara ärlig så orkar jag inte räkna men det kommer att komma ett innlägg ned alla mina nagellack snart

Geometry nail art

Här är skolavslutnings nagel hjälp till en tjej som heter Sara. Tekniken kallas geometri naglar och kan göras i alla färger. Jag använde från vänster: O.P.I save me. Claudia white tip 137. Sally Hansen Hardy as nails 24 black out. Här är de:


Yay!

Är så glad har äntligen cyklat och kakor på köpet. Ja detta är en bra dag.


Skolavslutnings naglar

Nu har jag kommit på lite nageldesigner. Alla passar till min klänning men jag vet inte vilken jag ska välja eller så byter jag färg. Får se. Ni får väldigt gärna skriva en kommentar om ni vill ha tutorial eller något.


Äldsta nagellack

Här är mitt äldsta nagellack: viva la diva 112


Keep calm and stay awesome

Mitt kolage är äntligen färdigt och det blev riktigt snyggt. (nu är mina klistermärken slut i alla fall) så här är det:


Oj

Jag glömde visst berätta vilka nagellack jag använde. Från vänster:
Depend art liner Nr 1060
Shany cosmetics nail art 4
China glaze TECHNO Nr 816
Shany cosmetics nail art
Shany cosmetics nail art 5
Shany cosmetics nail art 18
Shany cosmetics nail art 3
Shany cosmetics nail art 6
Shany cosmetics nail art 10
Shany cosmetics nail art 7
Shany cosmetics nail art 19
Nail polish H&M lady luck


Fabulous French

Nu har jag mixtrat lite med en fransk manikyr den blev både färggladare och glittrigare riktigt snyggt faktiskt. Pekfingret är nog min favorit.


Nagel klister märken

Nu ska jag berätta för er hur man gör egna nagel klister märken i form av blommor. Så börja med att tejpa en plast ficka på en plan yta. Gör en prick i mitten och fem runt den. Vänta ett litet tag och sedan pilla bort klister märkena sedan "klistra" fast blomman med top lack.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799629.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205799656.jpg" class="image">


Fråga 4

Ja då var det dags att svara på fråga fyra. Hur jag kom på det där med naglar: Jo jag kom på det tro det eller ej genom en app som jag laddade ner och blev inspirerad av alla hennes nageldesigner och nu har jag en blogg där jag skriver om bland annat nageldesign. Blir en söt bild mån. Morgonens surfing ( på internet )


Photo fix

Hittade en bild på Nicki minaj ändrade "lite" på den.


Dag 3

Nu till dagens fråga: vilken är din favorit nagel design av dig själv. Min favorit nagel design är sushi naglarna jag gjorde innan jag startade bloggen. Här är dom:


KIGURUMI

OMG jag har köpt en kigurumi. Har velat ha en i nästan två år. Nu har jag en Stich kigurumi och här är den:


Fråga 2

Nu till fråga två. Vilket är mitt favorit nagellacks märke: mitt favorit nagellacks märke är Claudia. Jag har bara tre men jag gillar dom väldigt mycket. Den har en lagom bred borste bra och heltäckande. Behövs 1-2 lager. Alla mina är köpta på gekås. 10 kr styck.


Nagel kväll

Hej nu har vi haft nagel målnings kväll här hemma. Jag har målat mina och mammas naglar det blev riktigt fina. De gröna är mammas och de rosa svarta är mina. Godnatt.


New in igen

Har köpt lite nytt på TGR ska visa det. Men först ska jag svara på en fråga jag fick angående mina favorit nagellack. Hon undrade vart jag hade köpt nagellacken. Jag har köpt det glittriga på amazon grafitti nagellacket har jag köpt på gekås (Ullared) Nu till det som som jag köpt på TGR. Tops som har lite mindre/smalare ändar 10 kr. Näsdukar med olika tryck 10 kr. Brunt nagellack 20 kr. Kommentera gärna.


Morgon trötta jag

Godmorgon på er hoppas ni har sovigt gott. Tänkte svara på första frågan.
1:


7 dagars frågor

På många ställen kan man se en veckas frågor så varför ska inte jag också göra så.
1. Favorit nagellack
2. Favorit nagellacks märke och varför
3. Favorit nagel design av dig själv
4. Hur jag kom på det där med med naglar
5. Äldsta nagellack
6. Hur många nagellack har du av varje märke
7. Sämsta nagellacks märke och nagellack


Så det blir så plus vanliga inlägg. Nu en mini bild bomb.


Oj x2

Oj blev lite fel ordning på bilderna men det är nästan nerifrån och upp. Plus att jag glömde säga att jag åt oreo glass. Jag rekommenderar den till alla som gillar oreos.


Mums

När mamma kom hem blev jag väldigt glad för gissa vad hon hade med sig. (kiwi & choklad) så nu har jag gjort min kiwi glass så ni ska få se lite steg för steg bilder+ beskrivning.1. Börja med att "skala" kiwin och skär den i ca 1-1,5 cm skivor. 2. Tryck in en glasspinne i sidan på kiwin. 3. Smält chockad och smeta på kiwin. 4. Lägg den på ett fat och sätt in i frysen och efter ca 1 timme är det färdigt. 5. Nu till det viktigaste ät och njut. >_<


Kiwi & choklad

Jag behöver kiwi och choklad desperat. Ska nämligen göra glass. Men efter som jag är sjuk så orkar jag inte cykla till mat affären. Men ni kan få se ett bild receptet.


BILD BOMB

Kan inte hålla mig från att bild bomba er.


Sjuk

Hej tänkte berätta att jag är sjuk så ni får en söt bild.


Liiiiilfingrar

Hej vill bara visa ett par bilder på lillfinger nagel designer + önska et en god natt:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531555/images/2012/pic_205219266.jpg" class="image">


Design 1

Nu när jag har mitt ny nya nagellack vill jag prova det. (Hehe) Så det blev en prickig ganska enkel design. Jag använde: Från vänster dotting tool (kan använda tändsticka) depend bas lack( använder som top lack) art: 4200. H&M nail polish Lady luck. Sally Hansen hard as nails Xtrene wear black out 24.


New in!

Hej det blir nog inget cyklande idag men jag ska minsann måla naglarna. Var nere på stan och köpte ett nytt nagellack. Mitt första från H&M har hört att dom ska vara väldigt bra. Det heter lady luck från åter igen H&M.


Godmorgon

Idag hoppas jag på bra väder känner för att cykla. Vill måla naglarna idag så det blir snart ska nog måla en ganska enkel design med mitt nya nagel lack: china glaze 816 TECHNO. Det svarta är ett gammalt depend nagellack som jag inte har någon information om. Fast på mina naglar blir det nog inte svart det blir ROSA (min favorit färg)


Äntligen

Ja nu äntligen har jag finulat ut hur man bloggar från "paddan" (ipaden) så nå nu blir det bloggande. Här är en random bild från dagens surfing:


RSS 2.0