Jellllllllly


Mom's nails


OPI liquid sand! The impossible.


En av de nya lack trender man sett nu är liquid sand. Ett lack som när det torkar blir som ett tjockt glitter lack med typ sand i. Så liquid sand (flytande sand) är ett ganska bra namn.
Detta var ett enkel lackat lack. Det skulle kunna vara bara en one coater men jag målade lite slarvigt jag slängde på ett lager till. När det lagret var målat så tänkte jag: kommer inte detta lack bli lika vackert på naglarna som jag trott. :-(
Men jag gav inte upp och målade ett mager till, och...perfektion. Jag är helt kär. Det enda som skulle kunna bara bättre var om bag köpte fler.

P.S. Jag började skriva instruktioner för ett tag sen och nu kom jag på att jag inte gjort det igen. Så om ni vill ha instruktioner på något kommentera så ska jag göra en beskrivning.

P.P.S. Kom gärna med idéer till olika designer!

One of the new polish trends you've seen now is OPI liquid sand. A polish that drys like a thick glitter polish with sand in it. So liquid sand (flytande sand) is a good name. On the nail it could be a one coater but i painted a little bit slopy so i painted a second coat. But it stil was'nt still as beautyfull as all the swatces i've seen. :( But I still painted another layer and it became wonderfull!!!

P.S. I wrote tutorials a while and I just want you to know if you want one ask!

P.P.S. Leave comments if you have a nail art requeast!


Jelly sandwich


Sneak peek!


RSS 2.0